Julemarked lørdag 24.november 2018

NB: I 2018 BLIR DET JULEMARKED LØRDAG 24.NOVEMBER.
Mer informasjon og program kommer senere
—-

Når mørket senker seg er det igjen tid for det tradisjonsrike julemarkedet på Steinerskolen i Ås. Her serverer vi førjulsstemning, gode opplevelser og bugnende salgsboder!! Kom, kom – og gjør unna julegavehandelen allerede i november!

Markedet er åpent fra 11:00 – 16:30!

* På Gammeldags kjøkken får du deilige spiselige varer, honning, julekaker, brød, syltetøy og alskens slikkerier.
* Skolens eurytmirom forvandles til et Julemesserom som bugner av fristende og flotte hjemmelagede varer med god kvalitet!
* Barnas Hule er barnas eget skattkammer. Her er det kun adgang for barn opp til 4. klasse, og de kan kjøpe egne varer og sanse de deilige duftene og roen hulen gir.
* Haugtussa steinerbarnehages kafè serverer mat og drikke til trengende markedsgjester. De tilbyr en variert meny der du garantert vil finne mye som magen behager.

Skolens elever vil også presentere underholdning i løpet av dagen.

Program kommer senere

VELKOMMEN